START

Ons nieuwe adres:
Bethelkerk
Sterrenkamp 14
7811 HB Emmen

Met grote dankbaarheid kunnen we melden dat we de Bethelkerk in het centrum van Emmen hebben gekocht.
Een langgekoesterde wens is hiermee in vervulling gegaan.
Onze broers en zussen van de Christelijk Gereformeerde Kerk zijn al een poosje geleden uit dit gebouw gegroeid en verhuisd naar een grotere kerk, waardoor hun kerk leeg kwam te staan. Op bijzondere wijze is hierdoor voor ons een deur opengegaan.
Vanaf 8 januari 2023 houden we op de zondagochtend om 10:00 uur onze diensten in de Bethelkerk aan de Sterrenkamp.
We bidden en verlangen dat deze kerk een prachtige ontmoetingsplek zal blijven voor mensen die op zoek zijn naar God en elkaar!

Parkeren

Vlak bij de Bethel kun je je auto parkeren op de parkeerplaats van het Rensentheater aan de Sterrenkamp. Deze vindt je als je de Sterrenkamp inrijdt, aan je linkerhand direct achter het gebouw van Academie Mercuur & Strakks. Als deze parkeerplaats vol is, kun je het doodlopende straatje doorrijden en gebruikmaken van de parkeerplaats achter het zwarte hek van de oude dierentuin. Zie de ‘blauwe P’ op het kaartje. Voor mindervaliden en die slecht kunnen lopen, zijn er 2 parkeerplaatsen voor de Bethel. Wat verder weg zijn de parkeerplaatsen aan de Kerkhoflaan. Zie de ‘blauwe P met rode cirkel’ op het kaartje. Tot 13:00 uur is het op zondag gratis parkeren.

No events

Tieners en jongeren

Chillen en ontmoeten..
 Tieners en Jeugd
Tieners: Eén keer per twee weken op de vrijdagavond komen we bij elkaar in  Het Baken. Dit is een heerlijke plek om elkaar te ontmoeten en lekker samen te chillen.
Jongeren: Youth Alive Emmen is een groep jonge mensen vanaf 18 jaar die elkaar ontmoeten op avonden waar Jezus centraal staat!

Huiskringen

Elkaar ontmoeten vinden we erg belangrijk.
 Bezoek de huiskringen
Daarom komen we ook in kleine huiskringen regelmatig bij elkaar. Tijdens deze avonden nemen we de tijd om koffie te drinken en naar elkaar te luisteren. Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over een onderwerp in de Bijbel.

Activiteiten

We zijn een naar buitengerichte kerk
 Mee doen
Je bent niet alleen op zondagmorgen christen. We willen graag van invloed zijn op onze omgeving, in positieve zin. Daarom zijn er allerlei acties en activiteiten waar individuele gemeenteleden en groepen aan meedoen.

Preek gemist

Facebook

Onze organisatie

Agenda
“Om God te bereiken, heb je geen beltegoed nodig.”